јун 19, 2020

FAQ

FeRAL DAILY® je adekvatno rešenje za problematiku koju navodite. Obilna menstruacijska krvarenja su sigurno uzrok Vaših problema, tj. umora i češćih izostanaka sa predavanja, a upravo se FeRAL DAILY® preporučuje devojkama i ženama koje imaju obilnija menstrualna krvarenja. FeRAL DAILY® je specijalno dizajnirana formulacija gvožđa koja u potpunosti zadovoljava dnevne potrebe za gvožđem. Gvožđe u sastavu dodatka ishrani FeRAL DAILY® smanjuje osećaj umora, poboljšava fizičku spremnost što svakako Vama može biti od dodatne koristi s obzirom da ste, kako ste naveli, student Fakulteta za sport. FeRAL DAILY® možete uzimati nezavisno od menstruacije, a preporučuje se uzimati celih mesec dana, jedanput dnevno po jedna bočica pre doručka, nakon čega se preporučuje napraviti pauzu od jednog meseca, a zatim ponovo nastaviti sa uzimanjem istom dinamikom.

Vaše dete se nalazi u periodu rasta i razvoja i veoma je bitno da ste Vi svesni činjenice da je za njegov organizam neophodno da unosi dovoljne količine gvožđa kako bi zadovoljio potrebe za ovom važnom komponentom. Bilo bi veoma dobro kada bi Vaše dete bolje jelo i kada ne bi izbegavalo zeleno povrće i ostale vrste mesa, osim piletine. Međutim, u tom uzrastu se roditelji često susreću sa istom problematikom. Zbog toga bi bilo najbolje da Vaše dete uzima kao dodatak ishrani preparat gvožđa koji ima više prednosti za njega u odnosu na ostale preparate gvožđa koji su, na osnovu brojnih iskustava korisnika, poznati po tome da prouzrokuju mučninu te da ih stoga ljudi često i izbegavaju. FeRAL KID® je dodatak ishrani koji u potpunosti zadovoljava dnevne potrebe dece za gvožđem. Naročito se preporučuje za primenu u periodima intenzivnog rasta i razvoja, te kod dece koja se bave sportom i ostalim sličnim, dodatnim aktivnostima pored pohađanja vrtića odnosno škole kod dece koja su starija od Vašeg sina. FeRAL KID® je prijatnog ukusa karamele, ne sadrži alkohol i ne prouzrokuje tamnjenje zuba. Smanjuje osećaj umora i nedostatka energije tako da je idealan za decu uzrasta Vašeg sina.

Trudnoća je period kada se potrebe za svim hranjivim sastojcima povećavaju, često i u smislu da su nam potrebne duple količine pojedinih važnih komponenti. Ovo se naročito odnosi na gvožđe. Umor i nedostatak energije koje ste naveli kao problematiku u Vašoj prvoj trudnoći sigurno su postojali kao posledica toga što Vaše telo, zbog nedovoljnih zaliha gvožđa, nije uspevalo da odgovori povećanim potrebama koje je sa sobom donela trudnoća i Vi ste se stalno osećali umorno i iscrpljeno. Ti simptomi su se održavali kako je trudnoća napredovala s obzirom na to da je i Vašem telu s napretkom trudnoće trebalo više gvožđa, a koje niste adekvatno unosili i nadoknađivali. Zbog toga je i razumljiv Vaš strah da se isto ne ponovi u ovoj trudnoći. Poznato je da većina trudnica ne uzima dovoljno gvožđa u sastavu svoje ishrane. Savetujemo Vam da odmah počnete sa uzimanjem dodatka ishrani FeRAL DAILY® kojim ćete uneti dovoljno gvožđa kako biste se osećali manje umorni i sa više energije. FeRAL DAILY® je odličan dodatak ishrani za sprečavanje nastanka smanjenja gvožđa u krvi zbog drugog stanja i preporučuje se uzimati ga mesec dana sa isto toliko pauze te nastavkom konzumiranja na isti način (mesec uzimanje, mesec pauza i tako ponoviti) kroz celu trudnoću. Ovaj dodatak ishrani trudnice odlično podnose i nemaju popratne digestivne tegobe kao što je zatvor koji se često javlja pri konzumiranju nekih drugih dodataka ishrani sa gvožđem u sastavu. Sa uzimanjem FeRAL DAILY® dodatka ishrani savetujemo Vam da nastavite i nakon porođaja, i u toku dojenja.

Manjak energije i iscrpljenost postoje sigurno zato što ne unosite dovoljno gvožđa u ishrani. Međutim, to nije neuobičajena pojava u današnjem užurbanom svetu. Savetujemo Vam da uzimate FeRAL DAILY®, dodatak ishrani koji 100% zadovoljava dnevne potrebe za gvožđem. Ovaj dodatak ishrani ima mnogo prednosti u odnosu na ostale preparate gvožđa koji znaju često prouzrokovati neželjene efekte kao što su neprijatan ukus, mučnina, žgaravica, pa čak i povraćanje, a neretko i proliv, ali i zatvor. Sve navedeno je razlog odustajanja, tj. prekida daljnjeg korišćenja takvih preparata. Međutim, FeRAL DAILY® je nešto sasvim drugačije. Zahvaljujući specijalno dizajniranoj komponenti gvožđa u sastavu, FeRAL DAILY® ne prouzrokuje spomenute neželjene efekte i odlično se podnosi. Prijatnog je ukusa karamele i ne sadrži šećer te ga mogu koristiti osobe kao što ste Vi, koje imaju povišene vrednosti šećera u krvi, kao i osobe koje su dugogodišnji dijabetičari.

Možemo reći da je Vaša majka na pragu tačne pretpostavke. Period dojenja je vrlo zahtevan period sa stanovišta potreba za energijom tela žene koja doji. U tom smislu, potrebe za gvožđem su veće. Nedovoljno gvožđa u hrani utiče na količinu proizvedenog mleka kao i na kvalitet mleka. Vaše mleko je jedini izvor gvožđa za Vašu bebu. Takođe, dojenje iscrpljuje Vaše zalihe gvožđa, te ukoliko ih ne nadoknađujete adekvatno, dešava se upravo to što ste Vi naveli, umorni ste i malaksali, nemate dovoljno snage. Preko je potrebno da počnete unositi dovoljno gvožđa u svoj organizam svaki dan. Ishranom je to u ovom trenutku u Vašem slučaju otežano postići, te Vam zato savetujemo da uzmete dodatak ishrani FeRAL DAILY®. FeRAL DAILY® sadrži gvožđe i nadoknađuje potrebe dojilja za gvožđem. U periodu dojenja se preporučuje uzimati u jednomesečnom periodu nakon čega se pravi ista tolika pauza. FeRAL DAILY® će Vam pomoći da se osećate manje umorni, da imate više snage, nadoknadiće deficitarno gvožđe u Vašem organizmu, te će primena ovog dodatka ishrani omogućiti da Vaše mleko sadrži kvalitetne količine gvožđa koje će Vašem odojčetu osigurati pravilan rast i razvoj.